Retzef Krav Maga

Nieuws

 

 

 

 

 

Seminar is uitgesteld ivm blessure Mousasi aan oogkas. datum en tijd zullen zsm vermeld worden als hij is hersteld!!!!!!

  

 

"Nieuwe groep Ukkie Kids Krav Maga"
Door de grote vraag naar Ukkie Krav Maga, willen we ook op vrijdagmiddag van 16.00 uur 16.55 uur starten met een nieuwe groep. Als er minimaal 8 aanmeldingen zijn dan starten we met de groep. Geef je snel op! 

 

"extra training BJJ erbij"

 

"Zomervakantie"
Dit jaar is de zomervakantie van 8 juli tm 20 augustus. De dojo's zijn dan gesloten. Als er extra trainingsdagen gehouden gaan worden dan wordt dit op tijd via facebook en mail gecommuniceerd.


"Examens volwassenen"
28 en 29 juni worden weer de examens voor volwassenen gehouden men kan op van geel tot bruin.


"Avondvierdaagse"
Van dinsdag 6 juni tot vrijdag 9 juni zijn weer de avondvierdaagse! Dit jaar lopen we weer met een leuke groep mee.  We zijn dit jaar startnummer 19, dus lekker vooraan! We hebben er zin in.
En als je niks te doen hebt? Kom ons dan aanmoedidgen ;-)

 

"Pietentraining"

 

"Seminar Bob Schrijber"
Geef je op tijd op! want vol=vol"Geen RCF deze week"
Helaas is Leroy deze week afwezig en Timo in Polen, dus zal er geen combat fitness gegeven worden. Wel is het mogelijk om lekker met de les Krav Maga mee te doen.


"Kids lessen, as woensdag op andere locatie"
Morreh Leroy is deze week helaas afwezig. De lessen in Zwijndrecht en Stadspolders komen te vervallen. Wel kan er op deze dag getraind worden in de dojo in Crabbehof.
Kids die in Stadspolders trainen kunnen om 15,00 uur trainen. En Kids uit Zwijndrecht die kunnen om 16.00 uur trainen. Tot woensdag bij Senpai Thomas en Senpai Nicole. Kida

 

Van 9 september tot 16 sept 2016 is Timo niet bereikbaar via telefoon, alles gaat
via e-mail heeft u vragen  mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Nieuwe filmpjes "
Er zijn weer een paar nieuwe filmpjes online, deze zijn op deze website te vinden en op YouTube en facebook. Veel kijkplezier!

 

"MMA / Brazilian Jiu Jitsu"
Op vrijdagavond 9 september 2016 start RetZef met het verzorgen van Brazilian Jiu Jitsu.

Wat is Brazilian Jiu-Jitsu?
Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport die is gericht om je tegenstander d.m.v. een take-down, worp en shoot ( naar de benen) zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander "afklopt". Er wordt gebruik gemaakt van controlerende grepen, armklemmen, beenklemmen, verwurgingen en eventueel stoten. Deze strategie neemt het voordeel weg van een tegenstander die bekwamer is in het "staande gevecht".

 

"Ukkie Krav Maga"
Elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 14.50 uur is er Ukkie Krav Maga in onze dojo in Crabbehof,  u kleintje van 4 t/m 6 jaar kan dan lekker Ukkie Krav Maga trainen. Er zijn nog een paar plekken!
Kijk op onze homepagina voor ons nieuw promo filmpje of op https://youtu.be/Bd4WR7S-nBI

 

"Avondvierdaagse"
Dit jaar lopen we weer mee met de avondvierdaagsen, deze wordt van 7 t/m 10 juni gehouden. Deelname kost 5 euro p.p.. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan nog in de dojo..

 

"Nico van de Broek, Zwarte band"

 

"RetZef Instructeurstraining"

8 deelnemers hebben deelgenomen aan de opleiding van RetZef (Ass) Instructeur. Het was weer een zware en pittige week, allen moesten de volle 8 dagen zien vol te houden waarin 8 uur per dag werd getraind.  Na deze week werd er op zaterdag 2 mei een examen gehouden die alle deelnemers goed hebben afgelegd. Aan het eind van het examen werd er een ceremonie gehouden waarin de certificaat en diploma's werden uitgereikt.
Nico van den Broek ging na 9 jaar harde training op voor zijn Zwarte Band.

Instructeurs die als volgt geslaagd zijn;

 • Nico van den Broek, Instructeur Zwarte Band
 • Leroy Lotulung, Instructeur Blauwe Band, bruine slip
 • Vincent Martens, Instructeur Blauwe Band, bruine slip
 • Thomas Monterie, Instructeur
 • Lucien Plet, Instructeur Bruine Band
 • Jeffrey Steenhuizen, Instructeur
 • Nicole Keyzer, Assistent Instructeur

 

 

"Start nieuwe vrouwencursus 1 april"

 

"Nieuw bij RetZef: UKKIE Kids Krav"
Al jaren krijgen we de vraag, waarom er geen les is voor de allerkleinste van 5 en 6 jaar? Dit is toch een leeftijdscategorie waarvoor er weinig te doen is.
Daarom hebben we besloten om elke woensdag (bij genoeg aanmeldingen) te starten met deze nieuwe groep. “UKKIE KIDS KRAV” in onze dojo/locatie in Crabbehof .
Deze nieuwe groep traint elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 14.50 uur

 

"Start nieuwe Kids Krav Maga Stadspolders"
Op 20 januari starten we met onze nieuwe groep Kids Krav Maga van 7 tm 11 jaar in de wijk Stadspolders aan de Selam Lagerloferf.

 

"Open Dag 23 januari, RetZef Combat Fitness"

 

"Open Dag 16 januari, nieuwe locatie Kids Krav Maga Stadspolders"

 

"Nieuw RetZef jaar"
Wij wensen iedereen een sportief en gezond 2016 toe. Maandag 4 januari starten weer de lessen op onze locaties.

 

"Nieuwe website RetZef Gear"

Onze RetZef Gear website een nieuw jasje gekregen. Een frissere, strakkere en modernere uitstraling.
De website is dankzij Dajudesign (www.dajudesign.nl) gerealiseerd. Er zijn heel veel nieuwe artikelen op onze site te vinden. Wij nodigen je uit om eens rustig rond te kijken. Wij zijn er enorm blij mee!

 

"Maandag 31 augustus, Open Dag, Dojo Dordrecht"


 

"as zaterdag 29 augustus, Open Dag, nieuwe locatie Zwijndrecht"


"Nieuwe seizoen gaat weer van start!''
Maandag 24 augustus starten weer de lessen in Dordrecht en Rotterdam, Breda start een weekje later.
 

"RetZef weer nieuwe instructeurs rijker"
9 deelnemers hebben deelgenomen aan de opleiding van RetZef (Ass) Instructeur. Het was weer een zware en pittige week, allen moesten de volle 8 dagen zien vol te houden waarin 8 uur per dag werd getraind.  Na deze week werd er op zaterdag 2 mei een examen gehouden die alle deelnemers goed hebben afgelegd. Aan het eind van het examen werd er een ceremonie gehouden waarin de certificaat en diploma's werden uitgereikt.

Instructeurs die als volgt geslaagd zijn;

 • Tom gevers, Instructeur
 • Leroy Lotulung, Instructeur Blauwe Band
 • Vincent Martens, Instructeur Blauwe Band
 • Thomas Monterie, Assistent Instructeur
 • Lucien Plet, Instructeur Blauwe band/ Bruine slip
 • Leo Vermeulen, Instructeur Bruine band/Zwarte slip
 • Nico van de Broek, Instructeur Bruine band/ Zwarte slip
 • Jeffrey Steenhuizen, Assistent Instructeur
 • Alfred van den Berg, Assistent Instructeur Kids Krav Maga

 

" Vrijdag nieuwe vrouwencursus van start"
As vrijdag start er weer een zelfverdedigingscursus voor vrouwen er zijn nog een paar plekjes vrij! Dus geef je nog nog.

 

"Clubkampioenschappen worstelen/grappling Jeugd"

Op zaterdag 21 maart wordt voor de 2de maaal  worstel/grappling RetZef Clubkampioenschappen voor Kids gehouden. Er zijn nog enkele plekjes vrij.
Schrijf uw kind op tijd in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

"RetZef Nieuwsbrief"


De nieuwe nieuwsbrief is weer uit, hij is weer erg leuk geworden, dus kijk snel op site of in je emailbox. Veel leesplezier. Kida

 

"Seminar Kobutan & Control"

"Elke vrijdagavond "Fight Night"

Elke vrijdagavond is er een Fight Night van 18.45 uur tot 20.00 uur.
De les staat in het teken van MMA, tijdens de les is er veel contact met elkaar tijdens de technieken en er wordt veel gespard.Kortom het worden weer hele leuke lessen. Tot vrijdag! 

"Feest!"
Op zaterdag 23 augustus was het een groot feest in de Dojo van Dordt, RetZef bestaat 10 jaar. De dag begon met demonstratielessen waar men kennis kon maken met Krav Maga, RCF en Kids Krav Maga. De opkomst was groot. Later op de dag was er een receptie. Eregast was Grootmeester Jon Bluming.  Ook werden deze dag ereleden onderscheiden. Ook kreeg Timo zijn Black Belt, vierde Dan, uitgereikt door zijn instructeurs. Van al onze leden kregen we een heel mooi kado, een weekend welness, we willen iedereen hier hartelijk voor bedanken! De foto's van deze dag zijn op de website te vinden. Kida

 

"zaterdag 23 augustus, 10 jaar RetZef, Open Dag"

"Zomervakantie! Geen lessen in de dojo's"
Deze week zijn alweer de laatste lessen van het seizoen. We gaan lekker op vakantie en opladen voor weer een mooi seizoen. Onze dojo's (Dordrecht, Rotterdam en Breda) zijn gesloten van 22 juli tm 24 augustus.
Op 23 augustus bestaan we precies 10 jaar en dat willen we vieren, de uitnodiging komt jullie kant op. Houdt deze datum vrij als het kan ;-)
Iedereen een hele fijne vakantie en kom allen goed en gezond weer thuis.

Kida, Alle Morreh’s van RetZef

 

"10 mei clubkampioenschappen voor de volwassenen"
Op zaterdag 10 mei worden er voor de volwassenen clubkampioenschappen gehouden Grapling en Worstelen. Op dit moment hebben er 20 personen zich aangemeldt. Het gaat weer een hele leuke gezellige dag worden. Kom met z'n allen iedereen aanmoedigen!. De wedstrijden starten om 10.30 uur.

 

"RetZef tegen pesten"
Vandaag stond er een artikel in het AD over Bart die gepest werd. Timo was zo aangedaan over wat er met Bart gebeurd was, dat hij hem graag wil helpen, daarom biedt hij Bart de komende tijd lessen aan zodat hij zichzelf weerbaarder kan maken.

"RetZef weer nieuwe instructeurs rijker"
8 deelnemers hebben deelgenomen aan de opleiding van (Ass) Instructeur. Het was weer een zware en pittige week, allen moesten de volle 8 dagen zien vol te houden
waarin 8 uur per dag werd getraind.  Na deze week werd er op 19 april een examen gehouden die alle deelnemers goed hadden afgelegd.
Aan het eind van het examen werd er een ceremonie gehouden waarin de certificaat en diploma's werden uitgereikt.

Instructeurs die als volgt geslaagd zijn;

 • Tom gevers, assistent instructeur
 • Leroy Lotulung, assistent instructeur
 • Vincent Martens, assistent instructeur
 • Thomas Monterie, certificaat
 • Lucien Plet, Instructeur Blauwe band/ Bruine slip
 • Leo Vermeulen, Instructeur Bruine band
 • Nico van de Broek, Instructeur Bruine band/ Zwarte slip
 • Ralph Ranti up grade Instructeur Zwarte Band

 

"RetZef op RTV Dordt"
Deze week is er een leuke reportage te zien van RetZef. Het RTV Dordt team bracht een bezoek aan onze dojo in Dordrecht.
Het filmpje is hier op de website te zien.

"Clubkampioenschappen Kids"

Op zaterdag 29 maart 2014 vond bij RetZef de clubkampioenschappen worstelen en Grappling van de jeugd plaats. De clubkampioenschappen vonden voor de eerste keer plaats. Dus zowel voor de organisatie als voor de kinderen was het een spannende dag. 30 kinderen tussen de 6 jaar en 17 jaar deden mee aan de clubkampioenschappen. De kinderen waren erg enthousiast en hebben erg goed gevochten! Er waren in totaal 6 poules en uit iedere poule kwamen drie winnaars naar voren (zie foto’s). De beste vechter met de meeste fighting spirit van de dag was Ian Bijmolen. De clubkampioenschappen zijn vlekkeloos verlopen en zullen zeker vaker plaats gaan vinden. Op 10 mei 2014 vinden de clubkampioenschappen voor de volwassen plaats bij RetZef op de Domela Nieuwehuisweg 6. Kom gerust een kijkje nemen! De foto's van deze leuke dag zijn te vinden op de website en op onze facebook pagina.

 

"geen ALL ROUND MMA les vanavond" Kida All Round MMA-ers, vanavond is er helaas geen les. Dit omdat ik een griepje te pakken heb, ik heb geprobeerd vervanging te regelen.
Maar helaas is dit niet gelukt. Sorry voor het ongemak. Morreh Timo

"Clubkampioenschappen volwassenen"
Op zaterdag 10 mei organiseren we ook Clubkampioenschappen worstelen en grappling voor de volwassenen. Er zijn al flink wat aanmeldingen.
Geef je nog op! Het gaat erg leuk worden. Kida

"Clubkampioenschappen Kids"

 

"Seminar Bag & Knife groot succes"

Afgelopen zaterdag was er een seminar Bag en Knife. De seminar was helemaal vol en een groot succes.
Er werd geleerd hoe om te gaan met verschillende aanvallen met een rugzak op je rug, en verschillende aanvallen tegen mes.
De foto's zijn online te vinden op onze website onder foto's en op onze FaceBook pagina.

"Nederlandse Kampioenschappen Kyokushin Karate"

Op 2 maart hebben Aylin en Rene meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen in Barendrecht.
Tijdens het toernooi hebben onze dames hard gevochten.
Aylin is 3de en Rene 4de in hun categorie geworden.
Proficiat dames! Kida

"Carnavaltraining"
Woensdag 26 februari is er een leuke carnavalstraining voor de kids. Het is een gezamenlijke les van 2 groepen.
De les begint om 15.30 uur. Dus zorg dat je op tijd bent! En uiteraard verkleed!

"Instructeurscursus"

"Super Pro Kickbox Event"
Zaterdag 1 februari, zal RetZef dit toernooi vertegenwoordigen met 1 vechter in Zevenbergen!
Suphawin Satjeen zal zijn eerste partij gaan draaien voor RetZef.
Wij wensen hem morgen veel succes op het toernooi. Kida!"Nieuwe website"
Vandaag – 7 januari 2014- heeft onze RetZef Krav Maga website een nieuw jasje gekregen. Een frissere, strakkere en modernere uitstraling.
De website is dankzij Dajudesign (www.dajudesign.nl) gerealiseerd. Wij nodigen je uit om eens rustig rond te kijken. Wij zijn er enorm blij mee!

Kida Timo en Maltie