Retzef Krav Maga

IBK

In 2007 is Timo benoemd tot Branch Chief Krav Maga Europe van het IBK. Het is hiermee de bedoeling om Krav Maga verder te gaan promoten en ontwikkelen in een goede organisatie die positief in het dag licht staat. Het IBK verzorgd jaarlijks grote evenementen zoals stages in de marinierskazerne, strandtrainingen en leuke sportweekenden. Het is ook mogelijk dat andere Krav Maga scholen zich kunnen aansluiten bij het IBK, dit kan door contact op te nemen met Timo Hennekes, hierbij zal gekeken gaan worden of de Krav Maga school opgenomen kan worden in het IBK. Het IBK is een gezonde bond met veel perspectief voor jong en oud. De bond wordt geleid door Kaicho Jon Bluming die de dagelijkse onderdelen en gang van zaken onder zijn hoede neemt.

ibkHet management van het IBK van links naar rechts:Joop Reilman 8 th Dan Secretary, treasurer, Jan de Bruin 8 th Dan Dai Shihan Navy and Marines Coach and vice chairmen IBK. Ruud Muller 7 th Dan Tecn Committee, Timo Hennekes 5th Dan Dai Shihan Krav Maga IBK Europe.

Grandmaster Jon Bluming ziet graag een positieve ontwikkeling op het gebied van Budo in het algemeen, zodat deze bij elkaar kunnen komen onder goede en fijne omstandigheden. Men kan hierbij zien het verschil tussen allerlei budo sporten en met elkaar bezig zijn in goede harmonie.